Va fi Kevin Spacey un raufacator memorabil?

Un lucru ce i-a lipsit francizei Call of Duty intotdeauna, este un raufacator memorabil. Bineinteles, jocurile Modern Warfare, l-au avut pe Makarov, si acest raufacator era un barbat ingrozitor. Dar nu imi pot aduce aminte nici un detaliu de in legatura cu acel personaj. Ma gandesc daca era in Spetsnaz? Dar din nou, el era un personaj de joc video rus, si fiecare personaj de joc video rus a fost in Spetsnaz la un moment dat. Cum credeti ca Zangief a invatat toate acele miscari ?

Apoi a fost Black Ops II, ce a fost probabil cel mai clar exemplu a unui joc Call of Duty incercand sa stabileasca motivatiile unui raufacator. Treyarch a facut o treaba foarte buna explicand de ce Raul Menendez a devenit o creatura atat de rea, dar dupa ce a trecut acel prag, nu a mai fost mult din el ca si personaj in timp ce povestea progresa. La fel ca Makarov, Menendez a fost perfect functional ca si catalist pentru povestea generala si o modalitate de a explica de ce esti aruncat dintr-o situatie nebuna in alta. Dar de cate ori v-ati gandit la aceste personaje dupa ce ati terminat campaniile?

De aceea sunt atat de entuziasmat de aparitia lui Kevin Spacey. Oricine a vazut munca recenta a lui Spacey in House of Cards, stie ca acesta are talentul de a fi un tiran insetat de putere. Dar mai important, Spacey este un actor care poate inghite orice scenariu si te va lasa cu o impresie buna in minte.

Acest lucru se va transforma intr-un joc video in care asemanarea lui Spacey a fost filtrata prin arta nascuta a imortalizarii performantei computerizata, si majoritatea vasta de screenshot-uri va fi cu jucatorii in schimburi de focuri, decat cu el.

Fiind un fan inrait House of Cards, sper doar sa fie o scena cu el mancand coaste.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *