Lumia 950 XL

Cu toate ca Windows 10 Mobile nu si-a facut lansarea oficiala alaturi de Windows 10, exista unele surse care sustin ca exista deja un model de smartphone care va rula cu ajutorul noului sistem de operare. Zvonurile sustin ca cel care va utiliza Windows 10 Mobile va fi Lumia 950 XL.

Compania Microsoft a reusit sa amane tot mai mult lansarea unui nou telefon cu specificatii de top, dupa ce a finalizat achizitia Nokia. Insa, daca acest lucru se confirma, se pare ca impatimitii de gadget-uri noi vor avea destul de mult de asteptat.

In ceea ce priveste Lumia 950 XL, se pare ca cei de la Microsoft se pregatesc sa lanseze o varianta care sa aibe o diagonala a ecranului putin mai mica si sa-i dea numele de Lumia 950. Cu toate ca smartphone-urile nu se afla pentru prima data expuse in fata unor zvonuri, se pare ca abia in prezent se poate forma o parere legata de aspectul acestora, cu toate ca dispozitivul poate fi acoperit cu o carcasa din plastic. Cu toate ca este putin cam dificil sa se cunoasca la aceasta ora mai multe detalii legate de hardware-ul intern al smartphone-ului, se pare acesta va beneficia de un USB Type-C, iar acest lucru va aduce o bila alba fanilor sai.

Insa, compania Micosoft a refuzat sa faca declaratii cu privire la telefoanele care vor fi lansate cu Windows 10 deja preinstalat, insa nu ar trebuie sa mai dureze foarte mult pana sa faca un anunt oficial. Exista zvonuri ca anuntarea oficiala a Lumia 950 si Lumia 950 XL va avea loc la inceputul acestei toamne.

Lumia 950

Specificatiile pentru Lumia 940 si 940 XL sunt cunoscute deja, si se pare ca noile modele vor avea aceleasi nume de cod – Talkman si Cityman, iar caracteristicile nu se vor indeparta foarte mult fata de modelele mai vechi.

Lumia 950XL Cityman va avea un ecran mai mare, de 5,7 inci, o rezolutie QuadHD, procesor Snapdragon 810, 3GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare, camere foto principala de 20 megapixeli si una sedundara de 5, dar o baterie cu putere de 3.300 de mAh.

Lumia 950 Talkman va avea ecran de 5,2 inci cu rezolutie QuadHD, procesor Snapdragon 808, 3GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare, camera principala de 20 de megapixeli si una secundara de 5 megapixeli si o baterie de 3.000 de mAh.

De admin