Manequeen – O creatie proaspata a videochatului  

manequeen.ro

 

       Pentru a aduce o inovatie in domeniul videochatului, in care sa se regaseasca fetele a caror frumusete si eleganta este principalul mod de a cuceri, grupul Charm Studios a creat Manequeen. In acest studio, se poate invata ce inseamna cu adevarat videochat-ul, la ce nivel functioneaza afacerea si ce standarde impune un studio puternic.

Daca ai ca si calitati abilitatea de a comunica si de a seduce prin cuvinte alese, viitorul tau este, cu siguranta, in lumea videochatului. Acest job revolutioneaza o societate intreaga, oferind castiguri prin simpla atitudine a angajatelor si printr-un caracter frumos. Manequeen aduce un plus acestor castiguri, printr-o experienta datorita careia un model obtine faima si renume in randul oamenilor instariti.

Siguranta financiara la Manequeen

          „Castigul este garantat cu Manequeen in momentul in care toate sfaturile si suportul oferite de studio sunt aplicate in totalitate. Pentru ca ne dorim ca performantele modelelor sa fie cat mai cunoscute si apreciate, oferim fetelor tot ajutorul necesar pentru a fi cat mai bune in ceea ce fac. Greselile nu isi au loc in acest studio, deoarece activam cu profesionalism si depistam si rezolvam o problema, dinainte ca ea sa apara si sa dea curs unor evenimente neplacute.” – este cea mai sugestiva afirmatie a managerei.

Dorinta modelelor de a fi cat mai perfectioniste si motivate in ceea ce fac se poate explica prin bonusurile avantajoase si beneficiile de care au parte la Manequeen. Fiecare pas si gest al fetelor nu ramane nepremiat. In semn de respect si apreciere pentru ca au ales sa fie modele la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti, Manequeen pune la dispozitia angajatelor bonusuri care rasplatesc performantele.

Manequeen se mandreste cu modele cunoscute atat national, cat si international, prin castigurile de exceptie si atitudinea demna de urmat. Aceste modele au in medie aproximativ 20.000 de dolari lunar si continua sa aduca prestigiu studioului, prin prestatiile lor care au cucerit lumea videochatului. De asemenea, putem afirma cu tarie ca aceste prestatii nu ar fi fost posibile fara echipe tinere si specializate in domeniu, care au oferit suport modelelor 24 din 24, fara intrerupere.

La Manequeen, fetele stiu ce inseamna cu adevarat videochat-ul si se delecteaza zilnic de pe urma acestui fapt. „Noi, Manequeen, le daruim orice rasfat le face fericite, pentru ca modelele sunt cel mai de pret lucru pe care aceasta afacere le are. Ele formeaza o echipa de elita, cu care Manequeen se afirma si se promoveaza cu mandrie.” -sta scris ca si principiu de viata la studioul cu renume.

 

 

One Comment on “Manequeen – O creatie proaspata a videochatului  

  1. Un job de actualitate unde poti castiga enorm cu putin efort depus!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *