laveteindustriale.ro

Vine primavara. Sau a venit deja. S-a facut curatenia de primavara, sau trebuie sa se faca de acum pentru unii. Inainte de sarbatoarea pascala fiecare roman isi face curatenie in casa, iar aceasta misiune presupune o curatenie generala. Se aspira, se sterge de praf, se sterg geamurile, se bat covoarele sau se duc la curatatorie, efectiv casa se innoieste si se pregateste pentru sarbatoare.

Cum nu stam cu totii foarte bine la capitolul financiar si nu ne permitem sa angajam o persoana care sa ne faca curatenie sau chiar o firma specializata de curatenie, ne alocam timp si facem fiecare curatenie pe cont propriu.

Misiunea curateniei incepe in prima faza cu ceva cumparaturi. Detergenti si solutii pentru geamuri, mopuri, burete, lavete si toate cele necesare. Daca in ceea ce priveste solutiile de curatare si detergentii unii opteaza pentru cele gasite in comert, altii pentru produse bio, ecologice, cand vine vorba de lavete toata lumea se orienteaza spre gama de lavete industriale. Aria de raspandire a acestora este foarte extinsa, ajutand in cele mai diverse situatii tot ceea ce inseamna curatenie. De la curatenie in service-uri auto pana la curatenia de zi cu zi facuta acasa, de la stergerea geamurilor pana la stergerea mobilierului, a birourilor si vitrinelor, lavetele industriale confectionate din bumbac sunt alegerea potrivita in orice situatie.

Tot mai mult cautate si utilizate, au determinat producatori precum laveteindustriale.ro sa le realizeze in asa fel incat misiunea curateniei sa fie indeplinita cu succes de fiecare data. Lavetele industriale din bumbac sunt realizate din material provenit din haine second-hand, atent selectionate, provenite din tari europene precum Germania, Austria, Olanda sau Danemarca. Odata ajunse in depozitele producatorului, sunt atent sortate, sunt eliminate hainele de calitate inferioara, toate fermoarele si capsele ce ar putea afecta suprafetele sterse ulterior cu lavetele, in asa fel incat materialele ramase sa poata fi folosite pentru fabricarea de lavete de calitate superioara.

Raportul foarte bun pret-calitate, eficienta in utilizare, textura buna a materialului dar si disponibilitatea si accesibilitatea fac din lavetele industriale alegerea perfecta in orice situatie in care se impune curatenia. Atat pentru curatenia de acasa cat si pentru curatenia la birou sau locul de munca, dar si la nivel industrial, la nivel de reparatii auto si multe alte situatii, lavetele industriale sunt solutia ideala. Disponibile in diverse culori si dimensiuni, indeplinesc cu succes scopul pentru care sunt create: mentinerea igienei indiferent de situatia in care acest lucru se impune.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *