bitcoinx

Desi putin probabil, poate ca unii dintre voi nu ati auzit inca despre bitcoin. Este o moneda electronica ce nu se afla sub incidenta vreunei autoritati centralizate, este un mijloc de plata ce a castigat treptat popularitate, de la lansare si pana in prezent.

Introdus treptat ca mijloc de plata, a ajuns sa fie acceptat si in Romania, desi nu peste tot. Pentru a intelege mai bine ce inseamna acest concept de bitcoin, mai multe informatii puteti gasi pe bitcoinx.ro, inclusiv tot ceea ce este legat de cum cumpar bitcoin, cum functioneaza tranzactiile cu bitcoin, cum creezi un portofel bitcoin si tot ceea ce tine de asta.

Este foarte posibil ca aceasta criptomoneda sa aduca o revolutie in domeniul tranzactiilor online. De la aparitia sa si pana in prezent a avut evolutii si fluctuatii, a fost cotat si la peste 1000 de dolari unitatea de bitcoin, dar a ajuns la un moment dat si la sub 300 dolari. Caracterul limitat al acestei monede dar si faptul ca nu este guvernat de vreo autoritate monetara ii creste insa valoarea treptat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *