cargotrack.ro

V-ati intrebat vreodata cum este posibil sa puteti urmari statusul comenzii pentru produsul pe care l-ati comandat? Firmele de curierat ofera de obicei acest serviciu, pentru ca fiecare client sa poata vedea cat mai dureaza pana cand produsul va ajunge la destinatie, unde se afla masina care urmeaza sa ii livreze produsul si asa mai departe. Cum se realizeaza acest lucru? Printr-un sistem de monitorizare.

Firme de curierat, firme de transport bunuri si nu numai trebuie sa aiba o evidenta, o situatie si o pozitie a fiecarei masini din flota. Astfel se cauta informatii in timp real despre starea si pozitia fiecarui vehicul – lucruri care pot fi vizualizate usor cu ajutorul platformei Cargo Track Online.

Ce facilitati ofera aceasta platforma? Informatiile sunt oferite in timp real si pot fi vazute toate vehiculele din intreaga flota. Se poate verifica, pentru ca acest lucru este ceea ce se urmareste, pozitia pe harta pentru fiecare masina in parte, directia de deplasare, dar si alti parametri tehnici precum viteza de deplasare, consumul de combustibil sau chiar turatia motorului.

Starea masinilor din flota poate fi de asemenea verificata foarte usor. Se poate observa cand se depaseste o limita de viteza sau cand vehiculul se misca prea incet, poate fi vazut nivelul combustibilului si chiar si temperatura – acest din urma aspect este foarte util in special pentru acele vehicule care sunt dotate cu echipamente frigorifice.

Oricine alege sa beneficieze de facilitatile oferite prin platforma Cargo Track Online isi poate ulterior personaliza toate setarile. Punctele de interes pot fi predefinite, rutele de deplasare ale vehiculelor pot fi alese in functie de fiecare traseu in parte si se pot de asemenea planifica si alerte pentru diverse evenimente. Cel care tine evidenta vehiculelor plecate pe traseu poate primi avertizari prin SMS, prin e-mail ori chiar direct pe platforma. Se depaseste limita de viteza – se primeste alerta. Se intra sau se iese dintr-o zona de interes predefinita – cel care monitorizeaza este avertizat. La fel sta situatia si in cazul scaderilor de viteza sau in momentul in care comunicatia cu vehiculul este intrerupta. In acest fel se eficientizeaza productivitatea flotei auto, urmarindu-se istoricul fiecarui vehicul in parte. Parametrii obtinuti de la fiecare vehicul in parte pot fi comparati si astfel pot fi eficientizate traseele dar si ritmul de deplasare al masinilor.

Un alt avantaj oferit de platforma Cargo Track este dat de rapoartele oferite. Complete si corecte, rapoartele pot fi generate in functie de optiunea utilizatorului la anumite intervale de timp, pentru un singur vehicul ori pentru un grup de vehicule sau chiar pentru intreaga flota. Rapoartele pot sa vizeze consumul de combustibil, distantele parcurse, vitezele de deplasare pe anumite intervale de timp, perioadele de stationare, orele de munca si perioadele de pauza si pot fi oferite in diverse formate. Comunicarea cu soferii este facilitata in acest fel, se pot trimite coordonate pentru destinatii prin sistemul de navigatie si astfel orice flota auto, orice curse de efectuat sunt eficientizate si realizate in cele mai bune conditii. Toate aceste facilitati oferite recomanda pentru orice firma de transport ori curierat alegerea platformei Cargo Track Online.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *