pc080-perfectionist

Timpul lung de terminare

Cand un perfectionist munceste la un proiect, ei petrec nenumarate ore la un proiect. Asta inseamna ca unui perfectionist ii va lua mai mult timp sa termine o sarcina, decat celorlalti oameni. Acest lucru iti poate distruge cariera. Altcineva ar putea fi capabil sa termine o sarcina intr-un timp mult mai scurt.

In plus, aceasta problema poate ajunge si in viata ta personala de asemenea. Daca esti un perfectionist, pentru a te pregati dureaza mult mai mult decat pentru altii. Acest lucru poate duce la certuri cu sotia si membrii familiei, de asemenea si la intarzieri la intalniri si programari.

Probabil vei ramane singur

O alta categorie in care perfectionismul nu este bun, este cea ale relatiilor. Din moment ce un perfectionist trebuie sa fie perfect, el sau ea cauta un partener perfect de asemenea. In acest sens, acestia cauta calitati specifice in cealalta persoana. In alte cuvinte, acestia isi cauta „cavalerul intr-o armura stralucitoare” sau respectiv „printesa”. Sansele ca un perfectionist sa gaseasca pe cineva cu toate aceste calitati sunt extrem de rare, ca rezultat tind sa traiasca singuri.

Iti este frica sa dai gres

La un moment dat, maturizandu-ne, multi dintre noi incep sa se teama de esec. Nu sunt sigur cand se intampla asta sau de ce, dar poate fi un lucru destructiv. Este bine sa dai gres, de fapt incurajez esecul si caut sa dau gres. Nu este scopul meu sa gresesc tot timpul, dar de multe ori invat mai multe din greseli decat invat din succese.

Priviti la echipele de sport profesioniste si veti descoperi esecul. Multe echipe tinere care ajung in finale campionatelor pierd. Acest lucru este fiindca nu stiu la ce sa se astepte sau cum sa se pregateasca pentru atentie. Multi care pierd, se intorc in anul viitor victoriosi, fiindca au dat gres si s-au imbunatatit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *