Pagina de actualizare a serviciilor online al companiei Electronic Arts a fost adaugata la lista lunga de jocuri ce isi vor pierde functionalitatea online de pe 30 Iunie. Unele din cele mai importante jocuri de pe lista, le includ pe Battlefield 2 (PC), Battlefield 1942 (PC,Mac), Battlefield 2142 (PC,Mac), Command & Conquer : Red Alrt 3 (PC, Mac), Neverwinter Nights 2 (PC,Mac), Crysis 2 (PC), Star Wars : Battlefront II (PC, PS2) si Need for Speed : Hot Pursuit 2 (PC).

Potrivit Electronic Arts, jocurile care isi vor pierde functionalitatea online de pe 30 Iunie, o luna plina dupa inchiderea serverelor GameSpy. Crytek, de exemplu, deja a confirmat ca ambele jocuri Crysis (Crysis si Crysis 2) vor fi offline de pe 31 Mai. Electronic Arts au spus pe website-ul lor, ca din cauza anuntului GameSpy, echipele lor au lucrat sa evalueze optiuni pentru a pastra serviciile functionale. Din pacate, datorita provocarilor tehnice, si ingrijorarilor despre experienta jucatorilor, acestia nu au o solutie acum. Serviciile online pentru jocurile Electronic Arts pe platforma GameSpy vor fi inchise la sfarsitul lui Iunie.

Acesta spun ca sunt constienti ca toate aceste jocuri sunt favoritele fanilor, incluzand jocurile Battlefield, Medal of Honor : Allied Assault si jocurile Command & Conquer. Ei spun ca inca investigheaza optiunile sprijinite de comunitate pentru a mentine functionalitatea online a acestor titluri, cum ar fi multiplayer-ul.

Contul de Twitter oficial Origin, a mentionat in trecut ca munceau la tranzitionarea jocurilor Battlefield 2, Battlefield 2142 si Battlefield Bad Company 2, catre o solutie diferita, dar au fost multe provocari in fata.

Alte companii care sunt afectate de inchiderea serverelor Gamespy, de pe 31 mai, precum 2K si Rockstar, au declarat care dintre jocuri vor fi tranzactionate catre o alta solutie si care vor fi offline pentru totdeauna. Unele jocuri, cum ar fi Halo : Combat Evolvet pentru PC, Star Wars : Battlefront II si Battlefield 1942 vor trai, multumita celor de la GameRanger.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *