Obama vorbeste despre The Witcher

The Witcher

In anul 2011, prim ministru Poloniei, Donald Tusk i-a oferit presedintelui Statelor Unite ale Americii, Barrack Obama, o copie a jocului Witcher 2 : Assassins of Kings. Presedintele Statelor Unite ale Americii nu a uitat acest gest, mentionand specific seria The Witcher, saptaman aceasta, in timpul unei aparitii in Polonia. Obama a spus ca seria de jocuri RPG aclamate, produs in tara de CD Projekt Red, este un exemplu grozav despre cum contribuie Polonia la economia globala.

Obama a spus in timpul evenimentului, dupa cum a fost tradus de agentia de PR a companiei CD Projekt Red, ca ultima oara cand a fost in Polonia, Donald, prim ministrul tarii, i-a oferit un cadou, jocul video produs in Polonia ce a castigat fani din toata lumea. Acesta marturiseste ca nu este prea bun cu jocurile video, dar i s-a spus ca este un exemplu grozav al locului Poloniei in noua economie globala. Acesta este un tribut al talentelor si eticii muncii a oamenilor din Polonia, de asemenea administrarea inteleapta a conducatorilor Poloniei, precum prim ministrul Tusk.

The Witcher este argumentabil unul dintre cele mai cunoscute serii de jocuri video ce a fost produs in Polonia. Alte studiouri poloneze cu nume mari includ Techland, ce a produs Dead ISland si Dying Light, The Farm 51, ce a produs jocul Painkiller, dar si Epic Games Poland, ce a produs Gears of War : Judgment. Seriile fantastice Witcher, ale companiei CD Projekt Red, se bazeaza pe seria de romane a autorului polonez Andrzej Sapkowski, cu acelasi nume.

Mai tarziu saptamana aceasta, CD Projekt Red isi va tine conferinta anuala de vara. In timpul evenimentului, cel mai probabil ne asteptam ca producatorul sa lanseze un nou trailer cu filmari din joc, pentru jocul ce va fi lansat in 2015, The Witcher 3 : Wild Hunt.

Aceasta nu este prima data cand Obama promoveaza un joc video, chiar daca nu a fost o intentie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *