stailer

Tot mai multe persoane se lasă prinse în haosul cotidian și uită să se gândească la propria persoană. Pentru a face față tuturor responsabilităților, continuă să funcționeze pe pilot automat până ajung la epuizare fizică și psihică. Pentru a evita astfel de episoade este nevoie de câte o pauză din când în când, un moment dedicat exclusiv propriei persoane.

Felul în care ne simțim influențează aspectul fizic și invers, dar ce faci atunci când ești la un pas de burnout și nu mai poți controla starea ta fizică? Răspunsul e simplu: oferă-ți un moment de răsfăț la salon. O vizită la specialiști pentru o schimbare de look, un tratament facial, o ședință de epilare definitivă sau cosmetizare a sprâncenelor poate face minuni. Fă-ți acum o programare la salon cu ajutorul aplicației Stailer.

De ce să alegi aplicația Stailer?

Platforma Stailer a fost concepută pentru a te programa la salonul dorit în câțiva pași simpli. Nu va mai fi nevoie să suni la numeroși specialiști pentru a găsi un loc liber care să coincidă cu timpul tău liber. Descarcă și testeaza aplicatia Stailer pentru a vedea cât de ușor poți găsi un loc liber la hairstylist sau la manichiuristă. Doar selectezi tipul de serviciu, data și ora la care îți permite programul să mergi, iar în cele din urmă, alegi unul dintre saloanele disponibile.

Din dorința de a-ți simplifica alegerea, Stailer îți oferă o galerie de poze la fiecare salon pentru a vizualiza interiorul acestuia. Alături de fotografii, în dreptul salonului îți este afișată locația exactă, durata de execuție, dar și prețul serviciului. Având la dispoziție aceste informații, vei putea selecta specialistul la care să mergi, în funcție de criteriile pe care le urmărești: distanța față de casă, timpul pe care va trebui să îl petreceți acolo, aspectul salonului sau bugetul în care trebuie să te încadrezi.

În plus, pe aplicația Stailer ai la dispoziție un catalog cu pozele pe care profesioniștii pe mâna căror te poți lăsa, le expun. Prin acest album, îți poți face o idee legată de maniera în care lucrează o mare parte din ei și poți alege în funcție de preferințele pe care le ai. Scopul acestor poze este și acela de a-ți fi o sursă de inspirație.

Cu ajutorul platformei Stailer, nu vei mai rata programarea

Din cauza programului haotic, se poate întâmpla să uiți de programarea pe care o ai. Stailer a luat în calcul acest aspect și îți poate reaminti printr-un mesaj care este ora la care te așteaptă specialistul pentru schimbarea mult dorită. De asemenea, în cazul în care nu mai poți ajunge la salon din cauza unor probleme neprevăzute, poți anula programarea pe aplicație. Citeste aici toate avantajele pe care ți le oferă utilizarea platformei Stailer.

Meriți din plin un moment doar pentru tine, așa că nu mai amâna vizita la salon. Intră acum pe stailer.ro și fă-ți o programare, fără a fi condiționat de orarul specialistului. Cu Stailer, puterea de alegere stă în mâinile tale!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *