salon masaj senzual

Masajul este o practica bine venita atunci cand ne simtim incordati, insa domeniul masajului a evoluat extrem de mult. Asa a luat nastere si masajul erotic, care are o istorie destul de lunga in spate.  Masajul erotic nu este o practica recenta, aceast forma de masaj existand de mii de ani, avandu-si originile in statele din Asia de Sud si de Est.

In ziua de astazi, masajul erotic este o practica foarte des folosita in activitatile din dormitor. Ei bine, masajul erotic este folosit adesea ca o forma excelenta de preludiu, fiind o tehnica de relaxare excelenta, un mijloc prin care oamenii se pot simti confortabili, intimi sau chiar mai emotionali unul cu celalalt.

In general, masajele erotice sunt folosite ca o modalitate de a realiza o excitare sexuala si, din acest motiv, acestea sunt realizate in zonele erogene ale corpului. Cu toate ca este o practica destul de des folosita in vremea noastra, masajul erotic nu reprezinta o practica relativ noua. Inca din secolul XVII se obisnuia ca femeile se primeasca masaje erotice pentru a trata ceea ce se numeste astazi „isteria” femeilor. Aceasta practica a fost extrem de comuna in acele vremuri din moment ce nu exista niciun risc pentru sanatate iar procedura era lipsita de orice efect negativ.

Terapie pentru sex

Masajul erotic este o terapie pentru sex si poate fi o practica folosita in stimularea libidoului. De cele mai multe ori, masajul erotic este echivalent cu un preludiu fara contact sexual, care are tendinta de a imbunatati aspectul sexual al unei persoane fara a fi nevoie si de indeplinirea actului in sine.

Masajul erotic nu implica si un act sexual, fiind mai degraba o parte a terapiei pentru sex, asa ca si industria masajelor erotice a inceput sa se dezvolte din ce in ce mai mult. Asa iau nastere si saloanele de masaj erotic, cel mai cunoscut in acest domeniu din Romania fiind salonul Artemis Masaj Bucuresti.

Artemis Masaj Bucuresti

Salonul Artemis poate fi gasit online la pagina web www.masajclub.ro si este un salon de masaj senzual cu sediul in Bucuresti, care ofera servicii de cinci stele pentru cei care doresc sa gaseasca o metoda mai speciala de relaxare. Maseuzele de la MasajClub.ro sunt frumoase, pline de senzualitate si pot fermeca orice barbat doar cu un masaj erotic. Salonul de masaj erotic Artemis pune pe primul loc cerintele clientilor sai, intimitatea si confidentialitatea fiind o prioritate aici. Echipa de modele de la Artemis Masaj Bucuresti este formata exclusiv din femei frumoase, carismatice si cu multa experienta in arta masajului erotic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *