infamous_lower_marq

Cu cateva saptamani in urma a fost lansat oficial, aclamatul joc inFAMOUS Second Son, cel mai recent joc adventure plin de actiune, realizat de la cei de la Sucker Punch Productions exclusiv pentru consola next-gen celor de la Sony, Playstation 4. Imediat urmarind lansarea titlulului de anul trecut, era clar ca multi dintre noi anticipam cu bucurie lansarea lui Infamous Second Son, urmatorul joc din franciza Infamous. A fost placut sa vedem o receptie atat de calda asupra jocului cand in sfarsit a ajuns pe rafturile magazinelor luna trecuta, iar pentru cei de la Playstation si echipa Sucker Punch a fost o bucurie foarte mare sa imparta cu noi jucatorii, lansarea jocului.

Cei de Playstation, scriu pe blogul lor ca este o bucurie sa vezi atat de multi fani pasionati de Infamous, atunci cand distribui videoclipuri cu gameplay din joc pe retelele sociale, incluzand screenshot-uri spectaculare pe Twitter si transmisiuni live pe Ustream si Twitch. Asa ca, vine cu mari emotii vestea ca in primele 9 zile de la lansare, vanzarile globale ale jocului Infamous Second Son au depasit 1 milion de unitati, facand Second Son, cel mai rapid vandut joc Infamous pana acum.

Felicitari merg la echipa de la Sucker Punch pentru ca au produs un joc atat de minunat, un testament pentru pasiunea lor ca producatori si angajament pentru fanii lor. Pe playstation blog acestia le multumesc fanilor si jucatorilor lui Infamous pentru ca au aratat cat de mult se bucura de puteri.

Credeati ca ati terminat cu Second Son? Ei bine, nu s-a terminat totul, fiindca puteti beneficia de Infamous Paper Trail, continutul bonus gratuit care continua sa se extinda in universul Second Son. Povestea episodica de 6 saptamani, introduce misiuni aditionale in intermediul jocului care iti vor dezvalui misterele din spatele D.U.P., acesta este gratuit pentru toata lumea care detine o copie al lui Infamous Second Son si un cont pe Playstation Network.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *