PIC – o camera foto cu personalitate

camera

De multe ori ni se pare ca toate camerele fotografice seamana intre ele, si chiar se fac eforturi mari in sensul iesirii in evidenta cu anumite noi caracteristici. Multe dintre aceste camere foto sunt afaceri-chic, dar camera flexibila PIC a pornit de la ideea ca toata lumea trebuie sa poata utiliza o camera cu usurinta si sa o poata transporta peste tot, pentru a putea imortaliza cele mai interesante momente din viata de zi cu zi.

Aceasta camera este flexibila datorita materialului din care este creata, din rasina de poliamida, si poate fi transportata indiferent de conditii: la incheietura mainii, la picior sau chiar la gatul animalului de companie. Astfel PIC Cam, este o camera care iese in evidenta fiind lunga si bine curbata. Exista cateva tipuri diferite de camera, fiecare camera servind ca un sigur ochi fiind descrisa cel mai bine ca o camera de tip troll-doll.

Mai mult, PIC are un design atractiv, vine in cinci culori si sapte caractere personalizate, iar, pe viitor, creatorii doresc sa obtina contracte cu companiile de animatie, pentru a putea scoate pe piata modele precum Mickey Mouse sau Batman.

PIC Camera este rezistenta la apa adanca de pana la un metru, unde poate inregistra timp de 30 de minute. Are autonomie de o ora, rezolutie de 5 megapixeli si o  memorie interna de 16GB.

Aceasta camera poate fi conectata la tableta sau la smartphone prin conexiunea Bluetooth, iar pe ecranul acestuia utilizatorul poate urmari imaginile transmise de camera PIC de la distanta.

Pe platforma de strangere de fonduri Indiegogo, produsul a depasit cu 754% obiectivul stabilit in numai patru zile, urmand sa fie livrat incepand cu data de 15 septembrie 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *