masaj

A scapa de cateva kilograme in plus este o mare problema pentru majoritatea oamenilor. Exista diversi factori ce pot motiva o persoana sa slabeasca. Poate fi o simpla dorinta de a arata mai bine sau poate fi o pregatire pentru un eveniment sportiv la care se doreste sa se participe. Uneori este vorba si de sanatate – surplusul de kilograme poate fi un factor care sa agraveze sau sa declanseze anumite boli.

Oricare ar fi motivul pentru care vrei sa slabesti, niciodata nu este usor acest lucru. Vei auzi diferite tactici, diverse pareri, persoane care sustin ca ei cunosc cea mai buna metoda de slabit. Unde intervine masajul? Se pare ca are si el un rol in ceea ce priveste scaderea in greutate.

Este important de subliniat faptul ca masajul, de unul singur, nu va actiona in mod direct in sensul scaderii in greutate. Nu e totul atat de simplu pe cat pare – programarea la o sesiune de masaj nu te va scapa de excesul de kilograme din corp.

Masajul ajuta la obtinerea unei fermitati a pielii si poate elimina in unele cazuri si celulita prin descompunerea grasimilor, acest fapt ajutand la transformarea intr-o oarecare masura a corpului.

Un alt beneficiu este un corp sanatos. Desigur pentru slabit este necesara o alimentatie corespunzatoare si miscare, exercitii fizice. Adesea corpul este insa solicitat prea mult datorita antrenamentelor fizice, apare febra musculara sau unele accidentari. Un masaj sau o sesiune de masaj ajuta in acest sens, pe langa prevenirea accidentarilor oferind corpului posibilitatea de a functiona mai bine, de a obtine maximum de beneficii din exercitiile fizice.

Cea mai importanta cale prin care masajul joaca un rol important in procesul scaderii in greutate este partea mentala a lucrurilor. Masajul te relaxeaza si iti imbunatateste starea de spirit si te motiveaza sa adopti un stil de viata sanatos, fiind un ajutor in planul important pe care il ai – cel de a slabi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *