stailer

Rezervarea locului la ora și data dorite la salon poate fi o adevărată cursă. De cele mai multe ori, în sezonul estival, locurile sunt ocupate cu mult timp înainte. Pentru a facilita procesul s-a lansat platforma Stailer. Acum poți face programări online la saloanele de înfrumusețare prin Stailer.

Această nouă platformă urmărește confortul clientului și al celor din salon. În timp ce clienții pot face programări de oriunde și în orice moment al zilei, saloanele de înfrumusețare renunță la clasicele agende și totul se petrece online. Doar în câteva minute poți obține rezervarea locului la salonul dorit. Stailer mai dispune și de o aplicație, care la rândul ei simplifică mai mult lucrurile. 

Pentru a te programa nu este necesar un cont pe site, dar unul te ajută să ai mai multe facilități. Contul permite reprogramarea la același stilist, stocarea programărilor, cât și oferirea unor recenzii despre experiența ta la salonul sau stilistul în cauză. Despre importanța acestei noi aplicații și platforme vom discuta în rândurile de mai jos. Haide să afli ce este Stailer și cum te poate ajuta să te programezi!

Ce este Stailer și cum poți face o programare?

Stailer este o platformă online care cuprinde peste 1000 de saloane din 41 de orașe din România. Oriunde te-ai afla poți efectua o programare în orașul tău, dacă acesta se află pe listă. Pe site este disponibilă lista cu toate zonele țării unde îți poți rezerva locul. Platforma este foarte ușor de folosit și te îndrumă pas cu pas către cum poți face o programare. 

Dacă vrei să ai parte de și mai mult confort, încearcă noua aplicatie Stailer! În niciun caz nu trebuie să suni la salon pentru a te programa. Nici în cazul aplicației și nici în cel al platformei. Totul se întâmplă cu doar câteva clickuri sau atingeri de ecran. Aplicația este disponibilă pe telefon sau tabletă, în timp ce site-ul poate fi accesat atât de pe aceste două dispozitive, cât și de pe laptop sau PC. 

Programările se fac la fel de pe site și de pe aplicație. Tot ce trebuie să faci este să selectezi orașul unde dorești programarea, să selectezi genul tău, serviciul dorit, data și ora programării. În situația în care nu găsești niciun salon disponibil la datele exacte, poți reveni în altă zi și verifica dacă s-au eliberat locuri. Clientul are posibilitatea de a anula programări, tot de pe site sau din aplicație. 

Ce poți face prin intermediul acestei platforme?

În primul rând, poți face programari online la salon. În al doilea rând, mai ai ocazia și de a vedea informații importante despre fiecare salon sau stilist, de a-ți spune părerea ta despre salonul la care ai fost, de a face o programare pentru un prieten, dar și de a-ți anula propria programare. 

Toate acestea se efectuează foarte rapid, iar dacă întâmpini dificultăți, poți accesa secțiunea de live chat sau de întrebări frecvente pentru a le soluționa. Obține programări online la saloanele de înfrumusețare prin Stailer.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *