indochino

Nu exista ecomert. Campaniile integrate au fost in crestere in anii recenti in timp ce unele afaceri pot identifca asta online sau offline, cand vine vorba de marketing, este cat mai probabil ca metodele lor sa intersecteze platformele.

Podul este social media, potrivit lui Matt Siltala, presedintele de la Avalaunch Media. In timp ce e mai natural ca o compania de comert online sa se promoveze prin intermediul retelelor sociale, si un magazin offline pentru piata la un eveniment local sau prin mail direct, cel mai des aceste linii sunt neclare.

Vice presedintele de la RetailNext, Maria Fernandez Guajardo, spune ca 89% din consumatorii s-ar inscrie pentru mesajele mobile daca ar fi fost personalizate. Promotiile din magazin nu mai trebuie sa fie planuite de inainte, dar pot fi declansate in reactie cu traficul scazut necaracteristic si sa notifice clientii prin intermediul retelelor sociale, o aplicatie sau email.

Astazi, cu monitorizarea in timp real si alertele, analizele din intermediul magazinelor poate face marketingul si managementul constiente de traficul scazut al magazinelor imediat. Si cu ajutorul retelelor sociale si accesul mobil catre informatie, chiar la un click distanta de client, o campanie de marketing poate fi declansata instant.

Comertul online si promotiile offline

Comandarea unui articol online, cu nici un sens de simtire a materialului sau calitate a cusaturii este inselatoare. De aceea multe magazine incearca sa vanda costume croite manual, barbatilor online si sa ofere un program numit traveling tailor, in asa fel incat clientilor sa le fie luate masurile, sa experimenteze materialul si sa discute alte personalizari cu un profesionist.

Storefront este o companie care imperecheaza spatiul de retail cu cel al brandurilor, de obicei comertul online, cautand o solutie temporara sa vanda marfa in viata reala. A fost utilizata de artizanul Zipcar a companiei de ciocolata Cocotutti.

In orice caz marketingul online este in ascensiune.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *