CV

Managerii de resurse umane au teancuri de CV-uri pe care trebuie sa le verifice de fiecare data cand se fac angajari. De aceea, pentru a te face remarcat, este imperativ sa le simplifici treaba si sa oferi prin CV exact acele informatii care ii intereseaza, cu calificarile si abilitatile necesare jobului pentru care aplici. Crearea unui CV conform acestui scurt ghid va va ajuta in cazul in care vreti sa va angajati si vreti sa iesiti in evidenta prin CV-ul oferit.

Multi angajati ajung la un moment dat sa considere ca angajatorii nu le ofera recompensa suficienta conform cu capacitatile lor si incep sa prospecteze piata in cautarea unui nou job. Un CV bine redactat este un avantaj net, iata in continuare cateva informatii care trebuiesc enumerate obligatoriu in cadrul unui CV.

  • Nume complet, numar de telefon, adresa de domiciliu sau adresa temporara, adresa de e-mail.
  • Experienta in munca, inclusiv practica, activitati extracuriculare si chiar si activitati de voluntariat.
  • Abilitatile trebuie prezentate intr-un mod inteligent. Nu este necesara mentionarea de abilitati care nu au puncte comune cu jobul vizat, trebuiesc oferite detalii in special despre acele abilitati care sunt cautate.
  • Calificarile obtinute in urma diferitelor stagii educationale, alaturi de datele de absolvire ale fiecarui ciclu de invatamant in parte.
  • Recunoasteri profesionale si academice relevante in domeniul in care se vizeaza angajarea.

CV-urile prea lungi nu sunt in favoarea angajatului in momentul de fata. De multe ori un format de CV in 2 pagini are rezultatele cele mai bune. Atentia trebuie concentrata pe detaliile esentiale, pe acele abilitati si pe acea experienta care este relevanta pentru domeniul vizat.

Angajatorii din ziua de astazi nu mai cauta atat de mult personal cu studii de specialitate, foarte mult a ajuns sa conteze experienta efectiva in domeniu. Prin urmare orice calificari in plus obtinute reprezinta un avantaj. Prin urmare putem concluziona ca cele mai eficiente sunt CV-urile care ofera informatii relevante intr-un mod accesibil.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *