aquavilla

Iubitorii de natura, amatorii de tinuturi exotice, de peisaje de vis sau cei ce pur si simplu isi doresc o vacanta, o eliberare din rutina cotidiana, nu trebuie sa strabata mii de kilometri pentru a gasi destinatia perfecta. Delta Dunarii, rezervatie a biosferei si in acelasi timp cel mai nou taram care se reinnoieste in continuu din Europa este o destinatie perfecta de vacanta.

Te asteapta aici peste 300 de specii de pasari, peisaje mirifice, iar cele peste 50 de specii de pesti vor multumi dorintele pasionatilor de pescuit Delta Dunarii. Daca va intrebati unde ati putea gasi cazare, dar si posibilitati de divertisment diferite, aflati ca exista atat pe bratele Dunarii cat si prin satele din zona pensiuni si hoteluri ce pun la dispozitia doritorilor diverse facilitati.

Personal, impreuna cu un grup de prieteni, am hotarat, la fel ca si anul trecut, sa alegem Delta Dunarii ca destinatie de concediu. Nimic nu poate fi mai linistitor decat sa fii incojurat de apa si vegetatie in timp ce te plimbi cu barca sau pescuiesti. Pentru cazare am ales pensiunea Aqua Villa, o pensiune situata pe bratul Sulina. Cele 6 camere duble cu bai proprii ne-au fost arhi-suficiente, de fapt am rezervat doar patru dintre ele. Printre alte facilitati oferite de pensiune se mai numara si dotarea cu aer conditionat a camerelor, bar, foisor, piscine pentru relaxare si debarcader. Plimbarile cu barca sunt nelipsite la o vacanta in Delta, astfel sunt puse de Aqua Villa la dispozitia turistilor doua salupe moderne, barci cu motor ce despica usor apa, chiar si scule de pescuit pentru cei amatori de acest sport.

Ce mai poti face intr-o vacanta in Delta? In primul rand admiri. Admiri minunatiile naturii, admiri frumusetea peisajelor. De la nuferi ce plutesc luminati de razele soarelui la canale umbrite, dar si diversitatea pasarilor ce le vei putea vedea iti va incanta privirea. Cum pescuitul aici este un mod de viata, vei putea incerca, la fel ca majoritatea locuitorilor Deltei, sa prinzi urmatoarea ta masa. Peste se gaseste din abundenta, chiar si pescarii incepatori si neexperimentati vor reusi sa prinda ceva.

Pe langa plimbarile cu barca sau salupa, pe langa o partida de pescuit sau de inot in apele Deltei, la pensiunea Aqua Villa te mai poti bucura si de alte activitati precum calarie, sporturi nautice, activitati diverse sau seri linistite, gratare si voie buna la foisor sau langa piscina. Ce nu trebuie sa faci? Nu trebuie sa strici echilibrul perfect al naturii aruncand gunoaie, trebuie sa tratezi natura, flora si fauna cu respect. In acest fel sejurul in Delta va fi metoda perfecta de relaxare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *