Nu orice cerere de realitate virtuala inseamna ceva sexy, dar acesta lucru e de bine. Ei bine, o noua platforma de import de date are abilitatea de a transcende gandirea si circumstantele, spre ceva cu adevarat util, care sa fie de folos pentru toti iubitorii de tehnologie si nu numai. De aceea, foarte multi oameni au ales sa isi puna pe ochi noua casca Oculus, ce a fost prezentata la Las Vegas Convention Center. Insa, contrar credintelor tale, casca este ideala pentru construirea une bucatarii, de exemplu.

In prezent, aparatul este disponibil pentre demo-uri si testari in magazinele de tehnologie din Colorado si Ohio. Astfel, Holoroom utilizeaza Oculus Rift pentru efectuarea de sarcini normale- care sa ne fie tot noua, omenirii, de mare ajutor- asa ca, cu ajutorul acestei casti, astazi putem remodela o camera din casa noastra. Programul are la baza proprietati captivante de realitate virtuala si pune utilizatorul in mijlocul unei camere model, unde acesta trebuie sa traga elemente diferite care sa mobileze camera si de a observa cum se potrivesc acestea cu noul spatiu.

Construieste-ti camera cu tehnologia VR

Totul incepe cu o aplicatie proiectata de catre AR/VR, dezvoltator Marxent. Utilizatorii definesc dimensiunile intregului spatiu dar si culorile acesteia, dupa care pot incepe sa adauge elementele pe care si le doresc. Odata ce primul proiect este creat, utilizatorii pot obtine o imagine reala si completa, de 360 de grade, a spatiului pus la punct de catre ei insisi. Astfel, obiectele pot fi manipulate asa cum se doreste, iar asociatul de vanzari este cel care poate obtine, si el, o vedere in timp real a ceea ce se intampla in casca. In plus, acesta are abilitatea de a continua sau de a schimba unele elemente, in functie de dorinta clientului.

Tehnologia VR reprezinta o modalitate mai usoara de a vizualiza lucrurile, fiind o incercare mult mai benefica daca cineva doreste sa isi renoveze o camera sau intreaga locuinta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *