Relansare Rise of Nations

Jocul real time strategy, Rise of Nations, se va relansa luna viitoare cu grafica imbunatatita si noi caracteristici de Microsoft, care au anuntat astazi ca au cumparat drepturile pentru franciza.

Cunoscut ca si Rise of Nations : Extended Edition, relansarea include atat jocul original Rise of Nations si expansionul sau, Thrones and Patriots. Va fi disponibil exclusiv prin Steam si va folosi Steamworks pentru multiplayer. Suporta realizarile, cartile de schimb, salvarile cloud, de asemenea si integrarea Twitch in asa fel incat jucatorii isi pot transmite meciurile online.

Editie Extinsa va vedea grafica jocului imbunatatita, apa si texturile au fost identificate specific, ca zone de imbunatatiri, si anti-aliasing-ul pentru full-screen a fost adaugat. Cu toate acestea, dupa cum demonstreaza screenshotruile, Extended Edition nu arata ca un joc modern. In loc de acest lucru, refacerea vizuala pare sa fie asemanatoare cu lansarile HD ale jocurilor Age of Empires II si Age of Mythology.

O data specifica de lasnare nu a fost anuntata, Extended Edition o sa apara candva in iunie. Va costa 20 de dolari la lansare, desi un discount de 20 la % pentru precomanda pe Steam reduce acea suma pana la 16 dolari.

Aceasta lansare este posibila din cauza ca Microsoft a achizitionat drepturile pentru franciza Rise of Nations, ce au fost vandute unui publisher necunoscut anul trecut, ca parte din licitatia 38 Studios. Rise of Nations a fost lansat original pentru computer, in anul 2003 si a fost urmat un an mai tarziu de Thrones and Patriots. Relaizat de Big Huge Games, RTS-ul aduce jucatorii printre diferite ere de civilizatie, in timp ce incearca sa-si cucereasca inamicii.

Desi genul RTS nu mai este la fel de prolific cum era o data, Microsoft cauta recent sa angajeze pe cineva sa munceasca la un titlu AAA dintr-o franciza de jocuri de strategie iubita. Au fost speculatii ca ar putea fi un Age of Empires sau un Halo Wars, dar Rise of Nations a fost de asemenea o posiblitate, avand in vedere ca a fost publicat de Microsoft Game Studios.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *