TatuajeTatuaje

Cu totii vrem sa facem parte dintr-un grup. De obicei, lumea normala nu impune teste atunci cand cineva vrea sa se alature unui grup, pentru ca nu traim intr-un film american. Se pare, insa, ca unii isi iau grupul foarte in serios si vor sa se asigure ca noul venit e vrednic de compania celorlalti. Si, intr-adevar, trebuie sa vrei foarte mult sa te alaturi acestor grupuri daca faci urmatoarele:

Hell’s Angels este una dintre cele mai cunoscute gasti de motociclisti din lume, devenind faimosi din cauza altercatiilor la care au tot luat parte de-a lungul deceniilor. Probabil ca primii membri nu au trebuit sa faca asta, insa cei care vor sa li se alature acum, trebuie sa rabde cat li se toarna in cap o galeata plina cu urina si materii fecale, proaspat „donate” de ceilalti membri.

Gasca Numbers isi are radacinile in Johannesburg, aparand la sfarsitul anilor 1800 ca gasca de inchisoare, fiind creata de Nongaloza, care dorea reguli si o strucutra a gastii. Separata in cifrele 26, 27 si 28, fiecare ramura are anumite obligatii. Parte a ritualului de initiere include separarea potentialilor membri Numbers Gang. Un membru deja existent il intreaba pe noul recrut ce ar face daca ar ploua si ar avea doar o umbrela. Daca acesta spune ca si-ar imparti umbrela, treaba lui va fi una … sexuala, sa zicem. Daca recrutul va spune ca va ramane in ploaie cu ceilalti mebri, initiatul trebuie sa atace un paznic al inchisorii si sa indure bataia ce va urma, fara sa scoata un sunet.

Mara Salvatrucha 13, grup cunoscut mai bine pe scurt drept MS-13, probabil ca isi are originea in El Salvador, inainte sa se extinda in restul Americii de Nord. FBI-ul este de parere ca sunt in jur de 10.000 de membri in SUA si in jur de 40.000 de Guatemala si Honduras. Daca esti barbat si vrei sa li te alaturi, membrii deja existenti de vor ataca, sarind la propriu pe tine. Un recrut avea doar 11 ani cand cinci dintre cei mai puternici membri MS-13 l-au batut fara mila. Femeile au o initiere si mai oribila, deoarece cativa membri barbati ai MS-13 le violeaza, ca parte a ritualului de initiere.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *