RollerCoaster Tycoon 4 Mobile

rct4-820x420In termeni de dezamagiri se adauga impreuna cu cele mai mari dintre ele. Amplasat cu ziua in care ati realizat ca mos craciun nu exista, si ziua in care un cimpanzeu s-a pierdut prin scriptul de la Jurassic Park 3, Rollercoaster Tycoon 4 a fost anuntat.

Fanii jocurilor de constructie a parcurilor ai lui Chris Sawyer vor spune ca asta nu este jocul pe care l-au asteptat. Rollercoaster Tycoon 4 Mobile a fost anuntat pentru iOS si Android.

Dezvoltat de On5 games, Rollercoaster Tycoon 4 Mobile va permite jucatorilor sa creeze si sa distribuie cele mai tari parcuri de amuzament al visurilor lor si sa construiasca roller coastere incredibile pentru a-si mentine vizitatorii incantati. In acest joc trebuie sa constuiesti cel mai bun parc, sa deblochezi noi materiale si sa faci schimb de schite pentru roller coastere cu prietenii pentru a deveni cel mai bun Rollercoaster Tycoon.

Dupa ani de asteptare rabdatoare, asteptarea a luat sfrasit, si suntem liberi sa spunem ca asta nu este RollerCoaster Tycoon 4 pe care-l asteptam. Intotdeauna exista speranta ca se va dovedi bun, dar daca seriile anterioare reintinerite precum Dungeon Keeper sunt ceva peste care sa treci, asta s-ar putea sa fie interesant.

Nu ne putem gandi la mai multe jocuri usor adecvate pentru piata de jocuri pay-to-win, mai potrivite decat RollerCoaster Tycoon. Aproape ca poti vedea semnul de dolar in ochii celor de la Atari in timp ce esti fortat sa astepti 24 de ore sa-ti construiesti caruselul, inainte sa astepti o alta saptamana sa prinzi loc la constructie.

Sa speram ca va fi un titlu premium, fara achizitii din intermediul jocului, dar trailerele par sa arate viceversa, oferind legaturi cu Facebook si bilete zilnice premium.

Din punct de vedere grafic arata similar cu jocurile mai vechi din serie cu toate ca are un stil vizual mai simplistic cu o paleta de zaharina dulce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *