Antrenamente

De cateva ori in fiecare saptamana inca reusesc sa-mi fac timp pentru a merge la sala de antrenament, si in timp ce facilitatea este imaculata si eu vreau sa-mi construiesc sanatatea, ma plictisesc. Totusi, am un iPod si ma pot uita la TV-ul lor, insa sa fim sinceri, pentru 3-4 ore in fiecare saptamana, fac aceleasi lucruri, cum ar fi mersul pe bicicleta, alergatul pe banda sau ridicatul de greutati.

Indiferent cum amestec rutinele de antrenament. Fac acelasi lucru si pur si simplu punandu-mi niste scopuri nu este de ajuns. Plictisit de moarte, mi-am facut tema acasa vobind cu alti oameni de la sala de fitnesss. Ca un introvertit, te asigur ca acest lucru nu este usor.

Cu toate acestea, in ultimele 3 luni am venit cu o multime de lucruri pe care le poti face pentru a scapa de plictiseala de la antrenament. Alternativa ta devine plictisitoare, descurajatoare, asa ca usureaza-ti mintea si pierzi din monotonie cu unele din aceste idei.

Ia-ti un sac de box

Acesta este favoritul meu. Mi-am cumparat un sac de box mare si l-am instalat in debara. O data pe saptamana, lovesc acest sac pana nu imi mai pot ridica bratele. Bazat pe cat de mult gafai, acest lucru trebuie sa fie grozav pentru antrenamentul cardio, bratele tale, chiar si pentru picioare.

Cu acest lucru, sunt capabil sa-mi inlocuiesc bicicleta de la sala.

Scapa de calorii

7 kilometri de langa casa mea este un lac si pe lac acolo este un batran care inchiriaza barcute. In timp ce am mers de doua ori, sa vaslesc inainte si inapoi chiar si in cel mai mic lac poate fi un antrenament nebun. Nu pot sa incep sa explic acea arsura pe care o simti in brate. Daca esti norocos, vei renunta langa mal, opus cu a renunta in mijlocul lacului, din care nu ai alternative sa ajungi la mal.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *