Ochelari 3D

Chiar si ochelarii tai 3D folosesc filtre acum. O compania ce are baza in Ontario, a creat o pereche de ochelari 3D care foloseste filtre pentru a manipula streamurile de imagini 3D. In majoritatea display-urilor stereoscopice (Display-uri 3D), cele doua streamuri de imagini sunt proiectate simultan pe un ecran. In filmele 3D, cele doua streamuri de imagini sunt identice, dar unul e pozitionat in spatele centrului pentru a simula adancimea cand este vazuta prin intermediul unei perechi de ochelari 3D.

Cu aceasta cunostinta despre display-urile 3D, PipeDream Interactive a creat Invisvision pentru a izola unul din acele 2 streamuri de imagine folosind filtre. In loc sa foloseasca doua streamuri de imagine identice intr-un display 3D, un realizator de filme ar putea crea un stream de imagini cu continut diferite. Cu filtrele jos, vizualizatorii vor vedea unul din streamurile de imagini. Cu filtrele sus, ii vor vedea pe altii.

PipeDream Interactive crede ca folosirea lui Invisvision ar putea adauga mai multa naratiune unui film. De exemplu, creatorii de filme pot sa ascunda sau sa dezvaluie detalii depinzand de filtru pe care vizualizatorii se uita prin ochelari. Aditional, folosirea lui Invisivision a ochelarilor 3D ar putea fi folosita pentru ceva atat de simplu cum ar fi adaugarea sau scoaterea subtitrarii.

Cu taote acestea, numarul de filme care ar putea folosi inovatia este limitata, din cauza ca filmele ar trebui sa fie formatate specific pentru Invisvision. Pentru a arata cum functioneaza inovatia, PipeDream Interactive include o vedere o vedere a filmului scurt realizat pentru Invisvision, pentru anumite nivele de donatori Kickstarter.

Donand aproximativ 23 de dolari, vei castiga o pereche de ochelari albastra Invisvision, donand aproximativ 32 de dolari vei castiga un bilet in Statele Unite ale Americii si premiera din Canada a filmului scurt, daca destui oameni din zona ta au donat acea cantitate.

Cu numai 22 de zile ramase, campania a strans mai mult decat 19.000 de dolari din scopul de 180.000 de dolari.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *