Schimbă-ți stilul, cu Stailer

stailer

Dacă femeile sunt mai obișnuite cu mersul la salon, pentru un bărbat, adoptarea unei schimbări de stil presupune mai multă căutare. Probabil că ai văzut un nou stil de tunsoare sau de aranjat barba, dar oricât te-ai chinui acasă, nu îți iese. Soluția în acest sens o reprezintă o programare la un salon specializat, însă nici aci nu ești sigur dacă vei găsi locuri sau dacă sunt disponibile serviciile dorite de tine. Stailer vine acum în sprijinul tău, înlăturându-ți orice dubii. Totul durează doar câteva secunde, cam cât petreci cu încărcarea paginii unui ziar online sau cu vizualizarea notificărilor pe o rețea de socializare.

Cum să îți găsești stilistul potrivit?

Nimic mai simplu. Stailer are în baza sa de date saloanele și stiliștii care contează din orașul sau din zona ta de interes. Prin intermediul unui motor propriu de căutare, poți beneficia aproape instantaneu de toate informațiile care te interesează despre un anumit salon sau un stilist anume, pe care ți l-a recomandat un prieten. Dacă dorești informații în plus, citeste si aici despre modul în care Stailer îți poate oferi o programare la unul dintre stiliștii sau saloanele cele mai căutate din orașul tău.

Odată ce ai intrat pe platformă, vei observa că ai câmpuri dedicate pentru servicii, oraș și ora programării, dar și pentru saloane sau stiliști. Dacă dorești să mergi la unul dintre stiliștii recomandați sau la care ai mai fost în trecut și ți-a lăsat o impresie bună, atunci îl poți căuta în baza de date Stailer. Pentru aceasta este nevoie să îi cunoști numele, chiar și cu aproximație. Este necesar să introduci un minimum de trei caractere, iar Stailer îți va afișa toate variantele de nume disponibile în baza sa de date. Același lucru este valabil și în cazul saloanelor, putând găsi ușor atât numele, cât și locația și programul de lucru.

Tot ceea ce îți mai rămâne este să selectezi serviciul dorit de pe pagina salonului sau al stilistului identificat, după care vei fi trimis spre data și ora programării. Odată stabilite și aceste detalii, transmite numele și numărul tău de telefon online, după care vei primi un mesaj de confirmare a programării.  Pentru ca lucrurile să meargă mult mai simplu, o înscriere și o autentificare pe site îți va ușura misiunea. Odată ce ai făcut o primă programare, vei vedea că lucrurile devin mult mai simple, site-ul funcționând intuitiv, pe baza datelor deja introduse de tine.

Dincolo de căutarea după numele stilistului sau al salonului, ai posibilitatea de a opta pentru unul din multele saloane din orașul tău disponibile. În acest sens, va trebui să bifezi rubricile aferente serviciilor, orașului și genului, pentru ca Stailer să îți poată afișa saloanele care corespund cerințelor tale. Vei avea astfel acces la prețurile principalelor servicii dorite de tine, precum și la imagini din interiorul saloanelor. De asemenea, îți va fi utilă afișarea locației, în condițiile în care traficul aglomerat al orașului presupune o marjă superioară de timp și de bani.

Mai multe informații, pe support@stailer.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *