audrey

E dificil sa nu-ti placa de Audrey Hepburn. Vezi fata ei peste tot, cuvintele ai sunt imortalizate pe Pinterest, iar spancenele ei sunt in centrul atentiei celor care se uita la nenumarate tutoriale de frumusete. Si cine nu a incercat sa-i imite look-ul din celebra scena din Breakfast at Tiffany`s?

Actrita s-a stins din viata la varsta de 63 de ani, din cauza cancerului, insa ea avea un instinct natural catre obiceiurile sanatoase. Nu s-a concentrat sa-si intareasca si sa-si consolideze muschii sau sa consume numai alimente ecologice. Mai degraba, ea a trait o viata sanatoasa deoarece acest stil de viata o facea fericita.

Iata care sunt retele favorite si sanatoase ale actritei, si descopera modul in care ea a trait:

Era vorba de multa apa. Insista la toti cunoscutii sai sa consume cat mai multa apa. Iar acest lucru, intr-adevar, este foarte important pentru a sprijini orice in viata. Pentru ea, consumul de apa si de alimente insemna totul.

Audrey Hepburn a gatit, a mancat si a trait in functie de anotimpuri. Intotdeauna cauta legume de sezon in ceea ce era disponibil la piata. A avut o viziune foarte sanatoasa asupra anotimpurilor si nu ii era frica de batranete. Bineinteles, se plangea de riduri si de parul alb, insa s-a bucurat cu adevarat de varsta ei. Cand era mai tanara, aceasta repeta in mod constant ca ii placea sa-si poarte parul prin in coada, la spate, pentru ca era mai potrivit varstei sale. Stilul ei era legat de alimentele pe care le consuma. Pe masura ce inainta in varsta, ea a renuntat la toate retetele complicate.

Iubea lucrurile simple, cum ar fi pastele cu sos de rosii. Cand se intorcea acasa dintr-o excursie, pastele erau tot timpul pe masa. De asemenea, cartofii erau pentru actrita painea si untul. Nu multi stiu, insa Hepburn era la origini olandeza, asa ca, cartofii erau un punct important in viata ei. Pentru ea, cartofii reprezentau o alimentatie durabila.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *