horoscop

Unele din cele mai mari probleme ale noastre este cum sa facem face activitatilor de zi cu zi fara ca nimic sa nu ne ia prin surprindere, motiv pentru care de cele mai multe ori avem tendinta sa ne uitam si sa citim horoscopul.

Atunci cand ne ghidam dupa scrierile din horoscop ni se intampla ca acestea sa se adevereasca, motiv pentru care ne simtim mult mai inspirati si capatam mai multa incredere. Astfel, ajungem sa ne gandim ca horoscopul si implicit semnele zodiacale ne conduc viata.

Fan horoscop…

Nu iesi din casa fara sa citesti horoscopul si cu siguranta nu faci nimic care sa schimbe scrisurile astrologice, incat eviti pe cat posibil lucrurile rele care te fac sa ramai in pana de idei si sa nu te intelegi cu ceilalti. De exemplu, daca in horoscopul tau spune ca astazi esti predispus certurilor cu colegii de munca sau cu seful, atunci incerci pe cat posibil sa nu iesi din discutiile acestora si sa nu ii contrazici.

Dar daca astrele iti spun ca vei avea o zi buna vei fi tentat mai mult sa faci si tu acele lucruri si activitati care te mentin in priza mai mult timp, in maniera in care sa fii ocupat si sa fii in cele mai bune relatii cu toata lumea. Probabil cei mai multi dintre noi se ghideaza dupa faptele scrise de catre astre si incearca sa se conformeze cat de cat cu ceea ce se intampla in viata reala si pe cat posibil sa evite situatiile neplacute.

Un fan al horoscopului are cel putin o  aplicatie pe smartphone-ul sau care sa ii prezica ce va urma in fiecare zi din viata sa, in maniera in care sa aiba acces la acele activitati. Daca este vorba despre o noua relatie, atunci acest fan se va ghida si dupa semnul zodiacal in care persoana este inascuta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *