incalzire in pardoseala

Din ce in ce mai mult proprietarii de locuinte aleg sa se debranseze de la sistemul centralizat de distributie a energiei termice si a apei calde. Motivele sunt de obicei costurile ridicate si lipsa serviciilor in unele perioade – datorita acestora proprietarii apeleaza la instalarea in locuinte a centralelor termice individuale.

Optimizarea si eficientizarea consumului de agent termic nu se opreste insa la aceasta simpla instalare a unei centrale. Se cauta in continuare solutii pentru a reduce cuantumul facturilor lunare, indiferent de tipul de sistem termic. O orientare catre aceste nevoi o are compania Salus Controls, care ofera solutii complete pentru orice sistem de incalzire.

Tipuri de produse oferite de Salus Controls

          O centrala termica individuala are nevoie de multiple accesorii si elemente care sa ofere proprietarilor acel grad de confort dorit. Este vorba in acest caz despre termostate, despre sisteme de control si monitorizare a temperaturilor, pompe de recirculare, filtre si controlere diverse.

Gama de produse oferita de Salus Controls cuprinde oricare astfel de nevoi. Termostatele sunt disponibile in diverse sisteme, unele chiar revolutionare, care ofera posibilitatea controlului si monitorizarii temperaturii prin intermediul unui smartphone, prin conexiune la internet.

Astfel de sisteme, precum sunt seria iT500 sau noul sistem iT600, ofera posibilitatea oricarui proprietar de a controla individual, de la distanta, fiecare zona de incalzire, indiferent daca este vorba de incalzire prin radiatoare sau de incalzire prin pardoseala. De asemenea, pot fi gasite la Salus automatizari pentru incalzire in pardoseala, precum seria Expert, compusa din termostate ambientale, centru de comanda, si module pentru comanda a temperaturilor.

Avantajele oferite de astfel de produse rezulta din confortul termic sporit oferit proprietarilor, dar si din eficientizarea si optimizarea consumului de agent termic. O alta solutie oferita in acest sens de Salus Controls este reprezentata de pompele de recirculare, care introduc si reintroduc in circuitul termic apa calda, nemaifiind necesare incalziri repetate ale acesteia prin pornirea centralei.

Eficienta si confort termic – avantajele produselor Salus Controls

Sistemele inteligente puse la dispozitia doritorilor de Salus Controls ajung astfel sa ofere o varianta accesibila si eficienta oricarui cumparator, prin posibilitatea monitorizarii temperaturilor si consumului de agent termic la radiatoare sau – dupa caz – la actuatoare. In acest fel, solutiile propuse accesorizeaza complet o locuinta moderna, o locuinta inteligenta in care risipa energetica nu isi are locul. Bineinteles, totul prin pastrarea confortului, totul accesibil chiar si de la distanta, prin comunicarea online, cu ajutorul aplicatiilor specifice.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *