steve jobs apple car

Este posibil ca Steve Jobs sa fi stiut cum va arata viitorul? Se pare ca fondatorul Apple, Steve Jobs, ar fi putut avea cateva idei in ceea ce priveste Apple Car, ideile sale fiind furnizate in anul 2008, timp in care a avut unele discutii pe aceasta tema impreuna cu fondatorul Nest- Tony Fadell-, dezvaluindu-se ca cei doi au gandit tehnologia autovehiculelelor viitorului in urma cu un deceniu. Vorbind pentru Bloomberg, Fadell- care este acreditat a fi coloana vertebrala a crearii de iPod-uri, si director executiv senior al Apple in anul 2008, a declarat ca el impreuna cu Jobs au avut unele discutii despre modul in care vor actiona daca se va construi o masina Apple.

„Ne-am plimbat putin- acest lucru se intampla in anul 2008, si am vorbit cum ar fi daca am construi o masina. Ce anume am construi?” Fadell sustine ca a vorbit cu Jobs despre construirea unui masini: „Ce fel de masina va fi? Cum vor fi locurile din masina? Si, cel mai important, ce fel de combustibil va utiliza?”

Cum ar fi trebuit sa arate Apple Car

Bineinteles, asa cum stim deja, Apple nu a dezvaluit niciun plan cu privire la constructia masinii sale pana in prezent, concentrandu-se la ora actuala asupra iPhone-urilor, sistemului iOS, Apple Watch, Apple Tv etc. „La final, ne-am spus unul altuia: <suntem atat de ocupati, suntem atat de constransi… ar fi extraordinar sa facem acest lucru, dar nu putem>”- a declarat Fadell in timpul interviului.

Insa, lucrurile se pot schimba, mai ales ca tehnologia a evoluat atat de mult, zvonindu-se ca masina Apple Car chiar ar putea sa devina o realitate cat de curand- la sfarsitul anului 2019. Alte surse sutin ca Apple a angajat fosti muncitori de la Tesla sau de la BMW, care sa ii ajute in realizarea masinii electrice care ar putea schimba cu totul modul in care vedem industria masinilor.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *