Creierul

Traim in subconstient. Mai degraba, 90 % din operatiunile noastre apartin taramului subconstient. Acest lucru inseamna ca o cantitate mare de lucruri nu le putem controla. Astfel este imperativ sa inveti sa obtii controlul.

Mintea ta este o colectie de miliarde de conexiuni, constant legandu-se si relegandu-se bazat pe fiecare gand pe care il ave, experienta si actiune, experienta si ceea ce facem in fiecare secunda, minut, ora, a fiecarei zile.

Imagineaza-ti creierul ca o bucata de lut care poate fi modelata, fiecare legare si relegare a unui neuron, urmand un gand, experimentand sau actionand in acea bucata de lut. Cu cat se intampla mai des, mai puternic, gandul, actiunea si experienta, mai profunda devina bucata.

Pilotul mintii tale nu gandeste, nu e ingrijorat si nu ii pasa de tine si buna ta stare. Nu stie diferenta dintre bine si rau, corect sau gresit si pozitiv sau negativ. Este lenes, indiferent si urmareste doar calea cea mai usoara in care trebuie sa ajunga. De asemenea este cel mai puternic bun, si cand este utilizat corespunzator iti va schimba viata.

Pilotul mintii este navigatorul creierului tau. Este subconstientul, este puternic si daca ii permiti poate sa se lupte impotriva ta, sau poate fi cea mai mare sursa de putere. Intotdeauna va incerca sa calatoreasca prin creierul tau cat de repede, folosind cea mai usoara ruta. Astfel, santurile adanci devin mai adanci in timp ce sunt strabatute mai frecvent, motivul pentru care oamenii devin uzuali si sunt conturati dupa ganduri. Nimeni nu este conturat de gandurile individual. Este reteaua gandurilor vechi si adanciturile care dicteaza cu pilotul face decizia.

Dispozitia naturala inspre pozitivitate si negativitate este un rezultat direct de adancituri realizat de pilotul mintii. Oamenii cu santuri adanci pozitive actioneaza pozitiv in timp si tind sa folosesc cuvinte mai pozitive. Oamenii cu santuri adanci negative actioneaza mai negativ in timp si tind sa foloseasca cuvinte negative.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *