Etichetă: ulei de jojoba

jojoba

Beneficiile uleiului de jojoba

Simmondsia Chinensis este numele latin al plantei jojoba, care creste in reciuni din nord-vestul Mexicului si sud-vestul Statelor Unite ale Americii. Uleiul de jojoba este de fapt extras din semintele de jojoba, sub forma de ceara lichida. Acest ulei este folosit atat in cosmetice cat si pesticide. Este foarte bogat in substante benefice pentru sanatate si frumusete. Beneficiile sale il recomanda si de aceea este folosit pe larg in ziua de astazi la produse cosmetice si tratamente de frumusete. Citeste in continuare...