The_Avengers_photo

Marvel le-a spus celor de la IGN, ca un joc video Avengers va veni cand au partenerul potrivit. TQ Jefferson, conducatorul jocurilor de la Marvel, a explicat ca un joc bazat pe The Avengers, trebuie sa fie facut cum trebuie, si au timpul potrivit pentru a-si indeplini scopurile, daca se va intampla de fapt.

Jefferson le-a spus celor de la IGN, ca „jocul video The Avengers va veni cand a avem partenerul potrivit, ce are viziunea potrivita, ce are timpul sa produca un titlu AAA, puternic, competitiv si vrea sa faca acest lucru cum trebuie. Trebuie sa ne loveasca cei 3 piloni, gameplay distractiv si captivant, adevarat pentru personaje si poveste atragatoare. Fara sa indeplineasca aceste caracteristici, nu ar trebui sa-l facem. Jucatorii stiu mai bine. Acestia nu se vor inghesui sa cumpere un joc de pe rafturi care este subevaluat. ”

Pentru acest lucru, Jefferson a spus ca, crede ca faptul pentru care nu a aparut un joc Avengers, in acelasi timp cu filmul, este un indicativ pentru noua atitudine ale celor de la Marvel si abordarea despre cum gasesc parteneri si construiesc jocuri. Acesta crede ca apogeul pentru jocul licentiat dupa film, aceste jocuri apareau tot timpul si majoritatea dintre ele erau foarte proaste.

Jefferson stie ca Marvel este vinovat de acest lucru. Cand a fost intrebat daca mediocrele jocuri Capitanul America si Thor, a avut o influenta asupra acestui lucru, le-a spus celor de la IGN ca asa este si ca au suferit foarte mult din cauza acestor jocuri.

De atunci, Marvel si-a invatat lectia. Acum cei de la Marvel prefera sa nu aiba un joc, decat sa semneze pentru ceva doar pentru a aparea la timp. Mai devreme saptamana aceasta, Marvel a dezvaluit Disney Infinity : Marvel Superheroes, caracterizand The Avengers, Gardienii Galaxiei, Spider-Man si multe alte lucruri captivante.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *