Depresii

Depresia este acel sentiment care te face incapabil sa recunosti reflexiile care se holbeaza la tine in oglinda. Te simti atat de greu ca si cum o stanca uriasa este pe capul tau. Intregul tau corp este amortit si esti prins in lanturi invizibile.

Ochii tai sunt larg deschisi, dar vederea ta este incetosata. Nu numai ca cele mai luminoase lumini ar putea sa-ti inveseleasca starea de spirit. Ca un ucigas lent, te mananca incet, trebuie sa faci ceva, este timpul sa scapi de depresie si sa iti iei viata inapoi.

Scrie o scrisoare. Este ceva care te mananca dinauntru. Ai putea sa nu fii capabil sa gasesti cuvintele potrivite sa exprimi acest lucru, dar stii ca este acolo. Trebuie sa deschizi usi spre inima ta, si sa eliberezi totul. Cea mai buna modalitate sa faci acest lucru este as scrii o scrisoare catre tine. Nu trebuie sa cauti cuvintele potrivite, doar spune-o in modul in care te simti. Este o scrisoare pentru tine, vei intelege exact ce inseamna acele cuvinte. Continua sa scrii pana nu va mai ramane nimic de scris. Cand totul s-a terminat, vei simti ca o portiune de greutate a fost smulsa.

Ai putea sa nu fii in starea de spirit necesara sa vezi lumina din zi, dar sa te inchizi in camera ta, te aduce la nivelul de prizonier. Acesta este exact ceea ce vrea depresia sa te simti, nu ar trebui sa ii oferi placerea. Se simte ca picioarele tale sunt blocate de lanturi grele si nu ai puterea de a te elibera de ele. Dar o ai, doar ca nu stii, fiindca nu ai incercat acest lucru. De ce nu ai vrea sa incerci? Incepe stand in picioare? Nu ai cazut, nu este asa? Acum pleaca pe usa. Simte minunatia razelor soarelui si inhaleaza aer proaspat.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *