cutie_adaptonic

Fiecare in parte are metoda sa de relaxare. Sa nu spui ca o baie cu spuma si/sau tot felul de aromaterapii nu te atrag. Printre cele mai clasice remedii antistres se numara muzica, dansul, timpul de stat si de odihna, impreuna cu un rasfat de orice fel, pentru toate simturile. Insa nu este de ajuns si mai cu seama in unele cazuri acestea sunt cele mai usoare forme de tratament. Cu alte cuvinte nu faci altceva decat sa actionezi pe moment, insa nu si sa indepartezi cauza si efectele sale pe termen lung.

Suntem diferiti, insa ne gasim un punct comun in a dori sa scapam de stres. Fiecare cu cazul lui, de la stresul absolvirii facultatii si pana la stresul de a face fata fiecarei zi de munca. Cert este ca ai sanse sa schimbi povestea in una cu final fericit, incercand metode naturiste. Iata cateva sugestii:

  • Ritm de viata sanatos. Cand esti puternic din punct de vedere psihic, emotional si cu un sistem imunitar pe masura, parca efectele stresului nu mai sunt la fel. Asadar, de la micul dejun ce nu ar trebui sa fie uitat, si pana la orele corecte de somn, ai grija de ritmul tau.
  • Program zilnic adaptat. O mare greseala este sa crezi ca depasind o limita proprie atat fizica cat si psihica te ajuta sa avansezi in viata. De fapt, ar putea duce la epuizare, asa ca planifica totul in functie de capacitatea ta.
  • Evita dependentele. Asta inseamna un nivel propice de vitamine si minerale.
  • Rasfatul masajelor. Un masaj de relaxare te energizeaza, in egala masura cu a-ti oferi ceea ce tine de calmul si detasarea de probleme si situatii concrete cu care te confrunti.

Pentru cei care isi doresc efect si mai rapid pentru a evita stresul sau chiar pentru a trata o astfel de stare, exista chiar si suplimente cu extracte naturale, cum ar fi Adaptonic. Intr-o formula perfect echilibrata, astfel de suplimente sunt perfecte pentru ca organismul sa se adapteze unui mediu mai putin placut. Poate fi vorba de extract precum Rhodiola care ajuta din punct de vedere al vigorii, ginsengul care se stie ca este ca un elixir al tineretii sau Schizandra care actioneaza exact asupra modului in care organismul reactioneaza fata de factorii de stres.

Avantajul unor astfel de suplimente se refera in mod special la ceea ce tine de usurinta de administrare, printre altele. Pentru ca suntem invatati, mai nou, sa recurgem la pastile pentru orice problema sau stare de sanatate am avea, si in acest caz a lua comprimate ne face sa ne usureze munca. O pastila, dupa un prospect si o forma de tratament, este de ajuns sa ne echilibreze modul in care organismul reactioneaza fata de tot ceea ce traiesti, zi de zi.

De asemenea, nu trebuie sa te gandesti la ceea ce tine de dependenta, de posibile stari de dependenta sau de reactii adverse. Fata de produsele de orice fel, in cazul suplimentelor ai extractele naturale de partea ta care sa nu impuna probleme de reactii alergice sau de disconfort.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *