Vara asta se poartă Stailer

Stailer

Încet, încet, scăpăm de izolare, pandemie și de stresul pe care ni l-a a adus acest virus. Vara este după colț și cum ne-am săturat să stăm doar pe geam să privim natura, este momentul să ne bucurăm din nou de plimbările în aer liber, de întâlnirile cu prietenii sau pentru a ne găsi un nou partener de viață, de ce nu. De altfel, petrecerile vor fi în toi, așa că noi trebuie să fim pregătiți.

Ce-i drept, pe perioada de pandemie, nimeni nu prea a mai vizitat saloanele de beauty, multe fiind cu lacătul pe ușă, așa că, vrând nevrând, a trebuit să ne tundem, să ne epilăm sau pensăm acasă. La vopsitul părului nu cred că s-a băgat prea multă lume pentru că este un întreg proces, destul de complicat și nu am vrea să îl greșim.

Bine, nici nu prea ne-au deranjat aceste aspecte, pentru că am făcut telemuncă de acasă, deci nu prea ne vedea nimeni.

Așa că a venit și momentul în care ar trebui să ne facem o programare la un salon de beauty pentru a scăpa de firele albe de pe cap.

Vara asta se poartă platforma Stailer

Pentru o eficientizare a timpului, multă lume a apelat la platforma Stailer, pentru o programare la un coafor in Iasi. Este mult mai simplu și mai rapid pentru că te programezi online, fără a mai suna la vreun salon. Așa că am apelat și eu la serviciile platformei Stailer și am avut parte de mai multe beneficii.

Toți au ieșit ca ciupercile după ploaie ca să-și facă o programare la un salon, deci nu aveam prea multe șanse să îmi găsesc un loc prea curând. Programându-mă cu Stailer, am avut ocazia să găsesc loc liber la un salon chiar în aceeași zi. M-am mirat, însă am înțeles imediat cum funcționează platforma. Pe Stailer apar doar saloanele de beauty care sunt disponibile, deci este foarte simplu să te programezi la orice oră din zi sau din noapte dorești, în funcție de timpul tău și nu al stilistului.

Platforma nu se dedică doar femeilor, ci și bărbaților, putând să aleagă și ei saloane exclusive pentru ei precum salonul Session din Iasi. Servicii complete din industria beauty precum manichiură, pedichiură, make-up, tratamente faciale, masaje de relaxare, epilare, tuns, vopsit etc. toate într-o singură platformă.

Și nu vă gândiți că dacă vreți să aveți parte de acestea trebuie să scoateți teancuri de bani din buzunar, prețurile serviciilor saloanelor de beauty sunt corecte, pe care le puteți ști înainte de a vă programa la orice salon, iar platforma în sine este 100% gratuită. Deci, vă puteți programa ori de câte ori aveți nevoie, fără a fi condiționați.

Pe lângă fustițe, rochițe, și săndăluțe, vara asta se poartă și Stailer. Intrați pe stailer.ro, alegeți serviciul care vă interesează, programați-vă când vreți și bucurați-vă de răsfățul unor profesioniști cu experiență, care iubesc ceea ce fac și țin cont de nevoile voastre.

Date de contact: support@stailer.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *