Watch Dogs PC
Jocul de actiune open world a celor de la Ubisoft, Watch Dogs, este cel mai rapid vandut joc al publisherului Francez, ce este de asemenea in spatele francizelor Assassin’s Creed si Far Cry, care a fost lansat vreodata. Compania a anuntat astazi ca jocul a vandut mai multe copii in primele sale 24 de ore de disponibilitate decat orice alt titlu anterior din istoria celor de la Ubisoft.

Aceste date se bazeaza pe estimarile interne pentru toate platformele de pe 28 Mai. Ubisoft nu a impartasit un numar de vanzari specifice pentru Watch Dogs, dar succesul sau initial vine ca o mica surpriza, in timp ce Ubisoft a spus saptamana trecut, ca jocul este al 2-lea cel mai precomandat joc din toate timpurile. Watch Dogs a fost de asemenea unul dintre cel mai precomandate jocuri de la GameStop, pentru noua generatie. Ubisoft se asteapta ca Watch Dogs sa vanda mai mult de 6 milioane de unitati in timpul vietii sale. Acelasi numar de vanzari l-a atins si jocul original Assassin’s Creed din 2007.

CEO-ul celor de la Ubisoft a spus intr-o declaratie, ca Watch Dogs este o realizare nemaipomenita si echipa lor ar trebui sa fie mandra de aceasta creativitate, inovatie, si nenumaratele ore pe care le-au investit in productia jocului. Acesta sustine ca este foarte frumos sa vada jucatorii ca se bucura de joc, si arata ca Watch Dogs a spart codul pentru producerea unui nou IP „Hit” si o experienta cu adevarat next-gen.

Dupa mai mult de 5.5 ani de productie, Watch Dogs s-a lansat acum 2 zile in urma, pe 27 Mai, pentru Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 si PC, iar o versiune de Wii U va urma. Lansarea jocului nu s-a desfasurat fara probleme, in timp ce unii utilizatori au raportat probleme de autentificare inca din prima zi de lansare, insa Ubisoft promite sa le rezolve.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *