Redesign Whisper

Whisper, reteaua sociala anonima, a facut un redesign aplicatiei sale cu o serie de noi caracteristice realizate pentru a furniza utilizatorilor abilitatea de a gasi utilizatori la fel ca ei, prin topic-uri si locatii, in timp ce se mentin incognito. Aplicatia arata si se comporta la fel, cu „whispers”, in timp ce posturile aplicatiei sunt cunoscute, mentine formatul textului peste imagine.

Dar modul in care utilizatorii pot gasi „whispers” de la utilizatorii cu acelasi interes s-a schimbat. Compania a adaugat de asemenea 36 de milioane de dolari in fonduri la o evaluare de 200 de milioane de dolari. Whipser a strans acum 60 de milioane de dolari de la lansarea in 2012.

Cele mai mari aditii sunt optiunile „categorii” si „asociere” care pot ajuta utilizatorii sa-si imbunatateasca experienta Whisper. Determinarea pentru aceste noi caracteristici a venit partial de la utilizatorii care au sustinut ca este dificil sa filtrezi continutul aplicatiei, ceea ce poate fi foarte random.

Actualizarea este momentan disponibila doar pe dispozitivele iOS. Dupa lansarea din 2012 si crescand greu la inceput, Whisper a devenit una din cele mai populare retele sociale native mobile, iar Zimmerman a spus ca aplicatia are acum mai mult de 6 miliarde de vizualizari pe luna, de la 3.5 miliarde in luna ianuarie.

Aplicatia concureaza cu Secret, o alta aplicatia populara care furnizeaza acelasi nivel de anonimitate. Zimmerman s-a alaturat Whisper in Ianuarie de la Gawker, unde era cunoscut pentru generarea unui numar imens de vizualizari de pagini cu posturile sale. Introductia categoriilor este un precursor pentru eventuala creatie a unui feed personalizat de acasa care iese in evidenta ca whisper este mai relevant pentru tine.

Cei care soptesc sunt pusi in diferite categorii de un algoritm care intelege nu numai cuvintele cheie, dar si sentimentele. Tastand „urasc cafeaua” produce soapte despre alti oameni care urasc, iubesc sau vor cafea. Rezultatul este o formare a unui grup de oameni cu care te poti conecta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *