wolfenstein-the-new-order-helmet-wallpaper-1

Legenda jocurilor First-Person Shooter se intoarce in mai. Astazi suntem fericiti sa anuntam ca jocul Wolfeinstein : The New Order se va lansa marti pe 20 Mai in America de Nord, iar pe 23 in Europa, iar ca bonus pentru gamerii care pre-cumpara, vor fi lasati sa testeze in beta la noul joc DOOM.

Wolfenstein marcheaza primul joc publicat de Bethesda care va aparea pe Playstation 4 si Xbox One, noile console de ultima generatie de la Microsoft si Sony. Jocul insa va fi disponibil si pe PC, Xbox 360 si Playstation 3. Dezvoltat de catre MachineGames, un studio cumpus dintr-un grup de dezvoltatori recunoscuti pentru munca lor in jocurile cu povesti bune.

Wolfenstein : The New Order este o reimaginare a francizei de FPS-uri a celor de la id Software. Jocul este foarte profund in arta povestii si vine cu actiune, aventura si batalie first person randat cu detalii uimitoare cu noul software,id Tech 5 engine, al celor de la id Software. Si fiind un joc clasic Wolfenstein asteptati-va si la secrete ascunse.

Wolfenstein : The New Order se centreaza din nou in jurul eroului de razboi iconic, B.J. Blazkowicz si de data asta se confrunta cu versiunea alternativa a celui de-al doilea razboi mondial, in care Nazistii au castigat. Ca fiind singurul om capabil sa rescrie istoria, cu ajutorul grupurilor mici de luptatori ai rezistentei, se infiltreaza in cele mai protejate facilitati, se lupta cu legiunile naziste de ultima generatie si preia controlul unor super arme ce au cucerit globul.

Cand va aparea jocul fiecare retailer digital va avea metode diferite de a livra codurile pentru joc care va fi distribuit pe 5 platforme. Jocul arata grozav, iar povestea suna demna de seria jocurilor Wolfenstein si abia astept sa pun mana pe el. Cel mai probabil il voi achizitiona prin intermediul unei oferte Steam si il voi juca prin intermediul platformei.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *