Transistor1_t

Transistor este un joc condus de poveste, cu naratorul din jocul anterior al studioului, Bastion, Logan Cunningham, intorcandu-te intr-o cale diferita pentru calatoria eroinei Red. Cunningham furnizeaza liniile pentru titlul sabiei, Transistor, ce o ajuta si o ghideaza pe Red. Red a fost o cantareata inainte ca lucrurile sa o ia razna, iar evenimentele au lasat-o fara voce.

Acum, Red nu asculta intotdeauna sabia din spatele ei, dar sabia te va ghida si te va ajuta de-a lungul drumului. Acest lucru ar putea alunga unele persoane, insa cred ca acest lucru creeaza o experienta in speranta si prevestire. Unora nu le va place sa fie directionati, dar intr-un joc condus de povestea sa, dupa cum arata Transistor, decizia are sens. Faptul ca sabia are o voce nu este o metoda de a aduce un narator omniscient. De fapt, sabia este un personaj si nu stie tot ce se intampla, ci este doar bine informata si plina de speranta.

Tutorialul este foarte bun, te pune in fata cu primii inamici si te indroduce in sistemul bazat pe runde. Lupta in Transistor se paote face pe stilul vechi. Ai o bara de abilitati pe care o poti schimba si imbunatati de vreme ce progresezi. Initial, unele abilitati vor fi limitate la rupturi si damage, dar vei obtine si mobilitate si alte abilitati precum cea in care poti infinge un cutit in spate, pentru a te ajuta de-a lungul jocului.

Vei fi capabil sa schimbi in fazele cu runde o data ce bara de actiune al lui Red este plina. In acest mod, totul este umbrit de stilul tactic, si imediat ce ai intrat in acest stil, o poti pune pe Red pe pozitie, ii configurezi abilitatile si ii vezi zonele de actiune si planuiesti combo-uri. Dupa ce ai folosit aceasta abilitate particulara vei putea sa vezi si viata inamicului pentru te ajuta la micul tau joc tactic.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *